wordpress hosting

WordPress hosting

Vad är WordPress Hosting? Det är helt enkelt webbhosting som är specifikt optimerad för webbplatser som drivs av WordPress innehållshanteringssystem. Den tillgodoser de unika kraven på WordPress-webbplatser och erbjuder optimerade miljöer och skräddarsydda funktioner för att säkerställa sömlös prestanda, säkerhet och användarvänlighet.

I grunden ger WordPress Hosting basen för att din WordPress-webbplats ska blomstra. Det går utöver grundläggande webbhotell genom att erbjuda ytterligare fördelar och optimeringar som är specifika för WordPress-plattformen. WordPress Hosting erbjuder förinstallerad programvara, specialiserad support, prestandaoptimeringar och förbättrade säkerhetsåtgärder.

Mest populär

Basic Suite 

Webbhotell på Simply.com
Svensk support

 • 10 GB hemsidesutrymme
 • 2 GB utrymme per mail-konto
 • Gratis HTTPS SSL-skydd
 • Effektivt virus- och skäppostfilter
 • Daglig backup och 99,99 % upptid
 •  500.000 webhosting-lösninger
 • WordPress verktyg
 • 4.9 stjerner på Trustpilot

Pris per månad: 
5,30 SEK

simply_logo_rgb

Standard suite

Webbhotell på Simply.com
Svensk support

 • 20 GB hemsidesutrymme
 • 8 GB utrymme per mail-konto
 • Gratis HTTPS SSL-skydd
 • Effektivt virus- och skäppostfilter
 • Daglig backup och 99,99 % upptid
 •  500.000 webhosting-lösninger
 • WordPress verktyg
 • 4.9 stjerner på Trustpilot

Pris per månad: 
20,00 SEK

simply_logo_rgb

Hur skiljer sig WordPress Hosting från vanlig hosting?

Det finns så klart lite olika skillnader mellan olika leverantörer, men oftast är det liknande hostinglösningar med WordPress. Bland annat brukar det erbjudas en enkel 1-klicksinstallation. Detta gör att du slipper en hel del manuella steg som annars krävs för att du ska installera det på egen hand. Sedan är det även så att serverinställningarna, de är optimerade så att WordPress-sidor ska kunna ladda fortare. Bland annat så handlar det då om att cachen optimeras samt att det även gjorts andra finjusteringar.

En annan sak som WordPress Hosting brukar ha det är en hel del olika säkerhetsåtgärder. Dessvärre har WordPress en hel del säkerhetshål. Många hackare attackerar gärna hemsidor som är skapade med WordPress. Men med WordPress Hosting är det då ökade säkerhetsåtgärder.

WordPress Hosting kan köras på VPS, delade eller dedikerade servrar.

Typer av WordPress-hosting

I WordPress-världen är din webbplats prestanda, säkerhet och skalbarhet i centrum. Det finns idag tre huvudtyper av WordPress-hosting. Dessa är:

 • Delad WordPress-hosting
 • WordPress VPS-hosting
 • Dedikerad WordPress-hosting

Delad WordPress-hosting

Delad WordPress-hosting är ett populärt val för dem som börjar sin digitala resa. Med det här alternativet delar flera webbplatser resurser på en enda server, vilket gör det till en kostnadseffektiv lösning. Det erbjuder en utmärkt balans mellan prisvärdhet och bekvämlighet, vilket gör det till ett idealiskt val för småföretag, bloggare och personliga webbplatser.

Delade WordPress-hostingleverantörer hanterar serverunderhåll, säkerhetsuppdateringar och tekniska aspekter, så att du kan fokusera på innehållsskapande och webbplatshantering. Även om resurser delas, ser välrenommerade leverantörer till att din webbplats har tillförlitlig prestanda och viktiga säkerhetsåtgärder.

WordPress VPS-hosting

För webbplatser som kräver mer resurser, tillförlitlighet och kontroll är WordPress VPS Hosting vägen att gå. VPS står för Virtual Private Server, vilket ger en dedikerad del av en fysisk server med tilldelade resurser enbart för din webbplats.

Med WordPress VPS Hosting har du större kontroll över serverkonfigurationer, ökad lagring och bandbredd och förbättrad skalbarhet. Denna lösning är lämplig för växande företag, webbplatser med hög trafik och de som söker förbättrad prestanda och säkerhet.

Dedikerad WordPress-hosting

När det kommer till oöverträffad prestanda och ultimat kontroll är dedikerad WordPress-hosting det du ska ha. Med det här alternativet har du en hel server exklusivt dedikerad till din webbplats som erbjuder oöverträffade prestanda, säkerhet och anpassningsmöjligheter.

Dedikerad WordPress-hosting tillhandahåller gott om resurser för att hantera hög trafik och komplexa webbplatser. Det är det föredragna valet för stora företag, resurskrävande applikationer och verksamhetskritiska webbplatser.

Varför välja WordPress hosting?

WordPress används för webbdesign och webbpublicering, över hela världen. De allra flesta har hört talas om denna plattform. Det är mycket vanligt att skapa en hemsida i WordPress. För att du ska slippa att hantera allt, så kan det vara skönt att satsa på WordPress hosting. Du kan så klart välja att lansera en hemsida med WordPress utan att ha särskild hosting. Men att använda dig av ett webbhotell med denna typ av hosting gör att det är bra mycket smidigare och effektivare med allt bakom så att du kan sköta det viktiga, din webbplats.

Med ett webhotell som erbjuder WordPress hosting får du ofta en sida som laddas snabbare, samt att det även ofta kan ingå en hel del andra bra tjänster. Det kan då vara saker som automatiska uppdateringar, enklare installationer, support kunniga inom just WordPress samt en massa mer.

Välj ett webbhotell med WordPress-hosting som kan hålla din webbplats säker, enkel att använda samt som ser till att den laddas snabbt!